Popradar

Op vrijdag 5 april bestegen we het podium van Popradar. Er speelden drie bands en de change-over tijd was krap 20 minuten. Dat bleek een flinke uitdaging voor de geluidsman, omdat wij kwamen aanzetten met zes microfoons, drie elektrische gitaren, drie akoestische gitaren, basgitaar, cajon en een stage piano.

Na een wat rommelige start lukte het de geluidsman om (bijna) alles te versterken en konden we van start.

We werden die avond bijgestaan door gastzangeres Zeudi Mazzotta, die haar debuut op het podium beleefde. Dat deed ze met verve. In deze opname zingt ze samen met frontman Alistair het countryduet “Jackson” van Johnny Cash en June Carter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: